Филтрирай по цена:

Доставка

Безплатна доставка
на продуктите от сайта,
до всички райони
на България.

Wellness

Колекция WELLNESS, както се подразбира от името, обединява в себе си модели матраци и легла, които се грижат пряко за максималния комфорт на тялото, така и за духовното равновесие и хармония на човека. Лазурният син цвят на морските вълни въплащава в себе си усещането за безбрежност и лекота. Модели като Антистрес, Фаворит S и Latex Supreme се грижат затова по време на своята почивка да усещате меката ласка съня и да се приближите по-близо до мечтата за пълноценен и хармоничен живот.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Двулицев матрак изработен от термочуствителна пяна, следваш извивките на тялото и осигуряващ максимален комфорт по време на сън. В основата на матрака се намират кръгли отвори за по-..
0,00лв.
Специа;но разработеният матрак „Антистрес” със 7-зонов пакет „Pocket Spring Units” гарантира 100% ортопедичност и спокойствие на духа и тялото! Матракът е специално подсилен в обл..
354,00лв. 336,30лв.
Правилно разпределение на тежестта на тялото, осигурено от уникално профилирани зонирани панели, допълнително подсилени с пенополиуретаново ядро. Благодарение на мемори пяната и уник..
378,00лв. 359,10лв.
Латекс Сюприм
Еластичен матрак , идеален за използване с всеки вид подматрачна рамка. Ортопедично разпределение на тежестта на тялото. МНого добра циркулация на въздуха в матрака, осигуряваща макс..
0,00лв.
Влакната Лиосел се извличат  от дървесината на евкалиптовото дърво. Естествени и натурални , без добавени химикали, те са предпочитани поради устойчивостта си  и мекота. Ли..
0,00лв.
Латексовият панел на ТHAI SPA следва извивките на тялото и гарантира правилното положение на гръбначния стълб. Кокосовата вложка придава допълнителна твърдост и ортопедичност и о..
429,00лв. 407,55лв.
Фаворит EXCLUSIVE
Матрак Фаворит Ексклузив – Тед Двулицев матрак с ядро от мултипокет пружини с множество опорни точки за максимална опора на гръбначния стълб и цялото тяло. Пружините са изработен..
311,00лв. 295,45лв.
Елегантен и изключително комфортен. Основата на матрака е изработена като пакет от стотици индивидуално пакетирани пружинки, тип покет – технология. Зимна страна на матрака от вълн..
249,00лв. 236,55лв.