Филтрирай по цена:

Доставка

Безплатна доставка
на продуктите от сайта,
до всички райони
на България.

Топ Матраци

Топ матраците на фирма ТЕД Ви осигуряват повече комфорт по време на сън, със своята безпружинна изработка. Височината им е между 5 и 8 см. Подходящи са за легла изискващи матраци с минимална височина.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Топ матрак Memo Line – Тед Матрак чиято основна функция е да подобри характеристиките на стария Ви матрак. Изработен от полиуретанова и мемори пяна. Ортопедичен и анатомичен, ме..
88,00лв. 83,60лв.
Топ матрак Silver Memory – Тед Топ матрак изработен от полиуретанова пяна и термочувствителна мемори пяна, който с масажиращия си ефект ще създадат комфортна среда за Вашето тяло..
102,00лв. 96,90лв.
Топ матрак Термофлекс – Тед Матрак чиято основна функция е да подобри характеристиките на стария Ви матрак. Притежава ядро от мемори пяна, което създава изключителен комфорт по в..
139,00лв. 132,05лв.
ТОП Антистрес
Топ матрак Антистрес е изработен от материал Новафлекс, запазващ телесната температура на тялото. Калъфът е от висококачествен текстил с възможност за лесно изпиране. Специални нишки..
113,00лв. 107,35лв.
Топ матракът Латекс е подходящ за всеки сезон. Латексовият материал от който е изработен, позволява на матрака да следва извивките на тялото. Калъфът може да бъде изработен от Орга..
192,00лв. 182,40лв.
Топ матрак Мемори е изработен от мемори пяна, следваща извивките на тялото. Калъфът може да бъде изработен от Органик, Кашмир или Орнаментиран плетен текстил. Подходящ за добавян..
192,00лв. 182,40лв.
ТОП Сан Ремо
Топ матрак Сан Ремо е естествено допълнение към матраци Сан Ремо и Милано от колекция на Матраци ТЕД. ГАРАНЦИЯ: 2 години Височина на Топ матрак Сан Ремо - 5 см. ..
76,00лв. 72,20лв.
ТОП Фаворит
Топ матрак Фаворит гарантира комфорт и отлични условия за почивка и сън. Подходящ за добавяне към пружинни и матраци от пяна. ГАРАНЦИЯ: 2 години Височина на Топ матрак Фа..
92,00лв. 87,40лв.
Шалтето придава допълнително комфорт към матрака и предпазва от преплъзване на завивките. Удължава живота на матрака. ГАРАНЦИЯ: 2 години Височина на Шалтето - 3 см. ..
45,00лв.