Филтрирай по цена:

Доставка

Безплатна доставка
на продуктите от сайта,
до всички райони
на България.

Скандинавска

Колекцията със северно излъчване – Скандинавска колекция – всъщност е вдъхновена, не от мразовитата зима по тези земи, а от разбирането на хората от скандинавските страни за лукса, комфорта и топлината на дома. Скандинавски са и най-добрите примери в целия свят за легла с недостижим комфорт, създадени с изобилие от неповторими висококачествени материали и същевремено – с изчистени и семпли линии. Такива са леглата на ТЕД от Скандинавската колекция – една истинска инвестиция за тотален и непреходен комфорт.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Легло Galaxy Bed – Тед Комфортно и функционално легло-основа, тапицирано с цветна дамаска по избор. Има и вграден повдигащ механизъм за прибиране на спално бельо или друг багаж. ..
3 345,00лв. 3 177,75лв.
Легло Swedish Basic Home – Тед Легло със стабилна конструкция от иглолистна дървесина. За допълнителен комфорт е надградено с пружинен пакет бонел или покет. Включени са още поли..
2 278,00лв. 2 164,10лв.
Легло Swedish Basic Style – Тед Ръчно изработено легло със стабилна конструкция от иглолистна дървесина. За допълнителен комфорт е надградено с пружинен пакет бонел или покет. Вк..
2 739,00лв. 2 602,05лв.
Моторно легло
Nordic Motor Bed е с вграден моторен механизъм, спомагащ да заемете поза най-удобна за вас. Концепцията върху която е базирана създаването на това легло е за максимален комфо..
3 909,00лв. 3 713,55лв.
Скандинавско легло Делукс
Шведско легло De Luxe със система на индивидуално пакетираните пружинки, където миниатюрни малки пружинки в отделни джобчета, със 7 зони на комфорт, са наредени на два реда. С визият..
4 996,00лв. 4 746,20лв.
Скандинавско легло Комфорт
Скандинавско легло Комфорт е заложен класическият пружинен „бонел пакет”. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата ..
3 649,00лв. 3 466,55лв.