Филтрирай по цена:

Доставка

Безплатна доставка
на продуктите от сайта,
до всички райони
на България.

Бритиш Бедс lux

Колекция легла и матраци от висок клас, предлагащи комфорт и удобство.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Bellagio lux - луксозно легло в стил „Bel Air”
Удобно и луксозно легло в стил „Bel Air” с двулицев „американски” тип матрак разпределящ тежестта на тялото пропорционално. Bellagio S е луксозен матрак от висока kласа, подплатен от..
0,00лв.
Clever Decision 2 lux
Clever Decision 2 е луксозно легло с механизъм, който позволява горната част да се вдига и мястото в основата на леглото да бъде използвано за прибиране на вещи. Новост е по-ниската ..
289,00лв. 274,55лв.
Леглото е оборудвано с удобен двулицев матрак, избран по желание на клиента, подплатен двустранно с най-качествени материали: вълна – за студените зимни вечери, и памук – за топлите ..
542,00лв. 514,90лв.
Леглото Forever Clasic Lux осигурява максимален комфорт благодарение  на удобен двулицев матрак, избран по желание на клиента, подплатен двустранно с най-качествени материали: в..
0,00лв.
Комбинация от луксозно легло и висококласен матрак с пружинен пакет тип „pocket spring units”, подплатен със специално подбрани материали. Основа с голямо челно и малки странични чек..
899,00лв. 854,05лв.
„Luxury Privilege Lux” е легло от най-луксозния клас. Основата е разработена в типичния британски стил, а върху нея за максимално удобство са разположени два матрака. Основният матра..
581,00лв. 591,95лв.
Легло Брит lux
Леглото модел Брит lux е специално разработено за максимално съответствие с матрака Брит Делукс, като същевременно отговори на изискванията и на най-претенциозните клиенти. Линиите с..
0,00лв.
Легло Дива – Тед Елегантно и луксозно легло съчетало в себе си практичност и удобство. За допълнителен комфорт е надградено с пружинен пакет бонел. Затова предлага възможност да ..
1 699,00лв. 1 614,05лв.
Твърда основа
Твърда основа – Тед Тази основа представлява здрава конструкция изработена от иглолистна дървесина. Може да се каже че е продължение в изработката на традиционните луксозни легл..
131,00лв. 124,45лв.
Твърда основа с кожена дамаска
Твърда основа с кожена дамаска – Тед Тази основа представлява здрава конструкция изработена от иглолистна дървесина. Може да се каже че е продължение в изработката на традиционни..
170,00лв. 161,50лв.