Филтрирай по цена:

Доставка

Безплатна доставка
на продуктите от сайта,
до всички райони
на България.

Британска

Елегантни, стилни и удобни. Продуктите от Британската серия на фирма ТЕД предлагат перфектното съчетание между матрак и подходящия за него дизайн на леглото. Британската колекция е символизирана от кралския величествен цвят „бордо” с елементи на английското каре. В нея са обединени познатите вече на българския пазар легла от Английски тип, като и при тях има някои нововъведения и промени.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Удобно легло - Английски тип, снабдено с механизъм, който позволява горната част да се повдига и мястото в основата на леглото да бъде използвано за прибиране на вещи. Новост е по-ни..
0,00лв.
Леглото е оборудвано с удобен двулицев матрак, избран по желание на клиента, подплатен двустранно с най-качествени материали: вълна – за студените зимни вечери, и памук – за топлите ..
0,00лв.
Леглото Forever Clasic осигурява максимален комфорт благодарение  на удобен двулицев матрак, избран по желание на клиента, подплатен двустранно с най-качествени материали: вълна..
0,00лв.
Комбинация от луксозно легло и висококласен матрак с пружинен пакет тип „pocket spring units”, подплатен със специално подбрани материали. Основа с голямо челно и малки странични чек..
0,00лв.
„Luxury Privilege” е легло от най-луксозния клас. Основата е разработена в типичния британски стил, а върху нея за максимално удобство са разположени два матрака. Основният матрак ос..
0,00лв.
Легло с основа от специален пакет с пружинен тип бонел, за повече удобството и комфорт. *Цената не включва матрак и табла. За съжаление продукта е спрян от производство. ..
0,00лв.
Леглото модел Брит е специално разработено за максимално съответствие с матрака Брит Делукс, като същевременно отговори на изискванията и на най-претенциозните клиенти. Линиите са се..
0,00лв.