Филтрирай по цена:

Доставка

Безплатна доставка
на продуктите от сайта,
до всички райони
на България.

Възглавници

Класически, мемори и ортопедични възглавници.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Възглавница Lavender Sense – Тед Възглавница съчетала в себе си модерните технологии и успокояващия аромат на лавандула. Изработена е от силиконизирани свежи влакна. Тя поддържа ..
34,00лв.
Възглавница Memo Silver Sense – Тед Антиалергична възглавница с втъкани нишки от истинско сребро. Плата със сребърни нишки е хигиеничен, антиалергичен, антибактериален и антистат..
39,00лв.
Възглавница Memo Spring – Тед Възглавница с ядро от pocket пружини, пакетирани индивидуално в джобове от нетъкан текстил и съединени чрез еластична връзка помежду си. Системата P..
82,00лв. 77,90лв.
Възглавница Multy 2 в 1 – Тед Възглавница с опция регулиране на височината в зависимост от личните Ви предпочитания. Изработена е от два слоя силиконизирани свежи влакна. Факта, ..
34,00лв.
Възглавница Silver Sense – Тед Анатомична възглавница с втъкани нишки от истинско сребро. Изработена от термочувствителни материали, който има свойството да се загрява от телесна..
29,00лв.
Възглавница Белла - Блян Възглавницата е с пълнеж от свежи влакна, а външния калъф е от фин поликотон. Пухкава и нежна тя ще Ви пренесе в света на сладките сънища в детството. С ..
14,95лв.
Възглавница "Лукс Премиум"
Възглавниците са с високи качественихарактеристики и с различен пълнеж от силиконов пух, гранулирана пяна или силиконови топчета. Размер: 50 х 70 см    ..
29,00лв.
Възглавница Climate Control
Възглавница с уникална 3D Spacer дишаща мембрана. поддържа равномерна температура през цялата нощ следва и заема контурите на главата осигурява спокоен..
0,00лв.
Възглавница Мемори
Възглавница Мемори - Блян Възглавница изработена от мемори пяна, която се отличава с висока плътност, еластичност, гъвкавост и комфорт. Препоръчителна е за хора с проблеми в обла..
65,00лв. 60,45лв.
Капитонирана "Класика"
Възглавница капитонирана Класика – Тед Възглавница изработена от силиконизирани полиестерни влакна. Името и идва от това, че е облечена в памучен капитониран калъф. Прои..
12,00лв.
Възглавница Любов - Блян Възглавницата е с пълнеж от свежи влакна, а външния калъф е от фин поликотон. Пухкава и нежна тя ще Ви пренесе в света на сладките сънища в детството. С ..
17,90лв.
Мелодична възглавница
 Мелодична възглавница – Тед Възглавница изработена от свежи полиестерни влакна. С 3D мрежа за вентилация и проветрение. Облечена в стречов плат 100% PES. Тази възглавн..
65,00лв. 61,75лв.
Възглавница Мемо пух - Блян Възглавницата е изработена основно от нановлакна,който са уникален заместител на гъшия пух. Отличават се с това че са изключително тънки, не задържат ..
68,00лв. 63,24лв.
Възглавница МЕМОРИ ПУХ - Блян Възглавницата е изработена от 1200 грама мемори пух и 200 грама полиестерна вата, от където идва и името и. Допълнително към нея може да поръчате го..
26,95лв.
Мемори пяна Лукс
Възглавница Мемори пяна Лукс – Тед Анотомична възглавница изработена от мемори пяна, която има способността да запомня естествената форма и извивки на тялато. Осигурява спокоен и..
48,99лв.